Nu va, dar viena saulėta diena prie uolų išpuolė. Po ilgų dvejonių, eksperimentų, darbų ir pan. išvažiavom visi, kas ir planavom: Saulė, jos draugė Laurel, Gedas, Aistė, Martynas ir aš. Trūko tik Povilo, bet tikimės, kad jis įveiks savo mokslus (o ne mokslai jį, kaip kad sakė) ir dar kada išvažiuosim visi palaipioti. Gal su virvėm, gal su crashpad’ais, nesvarbu. 

Kadangi lietuviams Šveicarijoj su mašinom nesiseka: jos dūžta, genda ir ilgai šitoj šaly neužsibūna, tai važiavom traukiniu ir nelabai toli. Galerie - nedidelis crag’as prie Walensee ežero. Graži uola, gražūs vaizdai aplink. Saulė švietė taip, kad Martynas pečius nusvilo. Didelė prabanga lietingam Zuriche.

Kompanija vėlgi ideali. Visi vienas už kitą geriau moka draugiškai kitą “patraukti per dantį”. Super smagu! Saulė su Laurel lipo daug gražių ir ilgų trasų, visų net nežinau. Martynas turtino savo anglų kalbos išsireiškimų žodyną, klausydamasis Gedo. Aistei taip patiko lead’as, kad sakė mes boulderingą ir lips tik sportinius. O aš vis engiau Martyną, kad daugiau liptume.

Po ilgokos pertraukos pralipau 7b. Land in Sicht vadinasi. Visai graži trasa (ir netgi šiek tiek neigiama!), išskyrus tai, kad pusė jos dirbtinai išgręžtais kybiais. Kita pusė, įskaitant raktą, super graži. Kas žino, gal dar nepasenau ir dar pacrimp’insiu šiek tiek.

Nu ir kadangi Gedas prašė filmuko, tai ir prisiprašė. Beje, jis sakyčiau visai gerai atspindi išvykos nuotaiką. Nuotraukų labai nedaug turim. Daugiau ir gražesnių yra pas Saulę Facebook’o albume.